Materiaal
Merk

Over Beau Monde zilveren celeste Oorhangers

Deze oorhangers van Beau Monde zijn vervaardigd uit zilver en zijn gezet met 2 witte zoetwaterparels met een diameter van circa 5 mm. De Oorsieraden hebben een lengte van 22.0 mm. De betoverende parels en sierlijke vormen uit de Celeste collectie zijn een levende illusie. De glanzende en glimmende zilveren earcuffs, armbanden en colliers zijn van bovenaards niveau. De klassieke collectie heeft een mystieke twist, waardoor jij je direct in de zevende hemel waant. Tover jezelf om tot godin met deze hemelse sieraden en ervaar elke dag een droomvlucht. 2 witte zoetwaterparels met een diameter van circa 5 mm.

.


Beau Monde zilveren celeste Oorhangers


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact