Materiaal
Merk

Over Bewerkte zilveren oorstekers met rutielkwarts

Fraai handgemaakte en fijn bewerkte zilveren oorstekers, elk met twee prachtige cabochon geslepen natuurlijke rutielkwarts stenen. Het zilvergehalte is 925. De maten van de oorstekers zijn:Lengte: 30 mm.Breedte: 14 mm.Hoogte: 6.5 mm.

Bewerkte zilveren oorstekers met rutielkwarts, zilveren creolen, oorbel hanger met steentjes en schitterende oorstekers van 14 karaat goud, met zirkonia van 4 mm.

En oorstekers met twee cirkels waarvan een met steen, collection vierkant oorbellen, montebello, zilveren oorbellen met zirkonia, phlox.


Bewerkte zilveren oorstekers met rutielkwarts


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact