Materiaal
Merk

Over Blush Oorbellen 7122RGO - Rosé Goud (14Krt.)

Even tijdloos als trendy zijn deze gouden oorstekers van Blush met referentie 7122WGO. Het 14 karaats goud in wit komt door het ontwerp goed tot uiting. De diameter van de bol is 5 millimeter. Het licht valt er namelijk altijd goed op. Deze oorbellen van Blush zijn makkelijk te combineren voor een feestelijke of juist alledaagse outfit.

Collection oorknoppen rond zirkonia bruin 8 mm, klapcreolen zirkonia, ohrstecker sterling silber gelbvergoldet en oorknopje bolvormig met steentjes. En ronde oorhangers zilverkleur, oorhangers met levensboomhanger met steentjes erin en kraaltjes.


Blush Oorbellen 7122RGO - Rosé Goud (14Krt.)


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact