Merk

Over Blush Oorbellen 7131YGO - Geel Goud (14Krt.)

Deze oorstekers van Blush met referentie 7131RGO hebben de look van een creool waar ze een steker zijn. De oorhangers zijn gemaakt van 14 karaats goud en geschikt om zo te dragen, maar ook om te combineren met een oorbedel. De buisdikte van de steker is 2,4 millimeter en de diameter van het hele sieraad is 12,5 millimeter.

Zilveren oorbellen met donkergroene jaspis, fashionidea, oorhangers zilver en vintage oorhanger. En glanzende, roze double oorbellen met gouden sterren 16mm. het materiaal van de oorbellen is plastic.


Blush Oorbellen 7131YGO - Geel Goud (14Krt.)


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact