Merk

Over Classics en More - Zilveren creolen vierkante buis

Zilveren ros‚-plated klapcreool uit de Best Basics collectie. Deze basis creolen zijn voorzien van een vierkant model met een glanzende afwerking. De creool heeft een doorsnede van 4,0mm en een buitenmaat van 20,0mm. Verkrijgbaar in de maten 14mm, 16mm en 20 mm. Deze serie is ook verkrijgbaar met gold of rodium plating.

Zilveren creolen vierkante buis, zilveren oorbellen, zilveren oorstekers en stalen oorbellen. En majestine oorbellen, ovale zwarte creole, oorhanger rond 14 mm met roze light rose swarvoski elements.


Classics&More - Zilveren creolen vierkante buis


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact