Materiaal
Merk

Over Clipoorbel ovaal strass

Mooie zilverkleurige clipoorbellen. De oorbellen zijn ovaal (langwerpig) en hebben een bewerking erop. Naast de bewerking ook nog een aantal facetkraaltjes, welke een glimmend en sjiek effect geven. De oorbellen zijn zilverkleurig. De grootte van de oorbel is ongeveer 3cm lang en 2 cm breed. De oorbellen zijn nikkelvrij.br /br /We hebben een leuke actie: bij aankoop van 4 paar clipoorbellen, krijgt u een willekeurig 5e paar bij uw bestelling meegestuurd. Voorwaarde is wel dat u de 4 oorbellen in een bestelling doet.

Clipoorbel ovaal strass.


Clipoorbel ovaal strass


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact