Materiaal
Merk

Over Clipoorbel parel ovaal

Een mooi paar clipoorbellen. Voor deze oorbellen heeft u geen gaatjes nodig, deze klemmen om uw oor heen. Het zijn mooie zilverkleurige nikkelvrije oorbellen. Ze hebben een ovale vorm. In het midden zit een ovale witte/beige kleurige parel met een zilverkeurig effen randje om de parel heen. De oorbel is volledig nikkelvrij en past bij elk soort outfit. Pas echter wel op met shampoo en parfum, dit bijt uit en kan lelijke plekken achter laten op een gegeven moment. De set wordt geleverd met 2 oorbellen (dus 1 paar). Vanwege hygiëne mogen oorbellen helaas niet geruild worden. Deze oorbellen zijn erg leuk voor uzelf of als cadeautje.De grootte van de oorbel is ongeveer 18 mm x 14 mm.

.


Clipoorbel parel ovaal


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact