Materiaal
Merk

Over Clipoorbel rood facet

Een mooie clipoorbel met facetkraal. Voor deze oorbel heeft u geen gaatjes nodig, deze blijft klemmen om uw oor. De oorbel is nikkelvrij en is geen zilver. Op de oorbel zit een roodkleurige facetkraal, wat een klein beetje glimmend effect heeft. De kraal is ongeveer 1 cm groot. Pas wel op met parfum, dit bijt uit en kan kale plekken veroorzaken.

Clipoorbel rood facet, minimalistische oorknopjes balkje 6 mm zilver oorbellen, oorbellen zilverkleurig met witte bloem en steentjes en oorbel steker glanzend zilver kleur 10 mm lengte, met swarovski elements crystal steen.

.


Clipoorbel rood facet


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact