Materiaal
Merk

Over Dolce Luna bijoux Earrings white Pretty pastel verzilverd met Swarovski kristal white

Oorbellen Prettypastel verzilverd swarovski kristalDolce Luna staat synoniem voor een aantal krachtige waarden, zoals een duidelijke eigen stijl en allure van internationaal niveau. De handgemaakte sieraden zijn chique, en soms met een knipoog. Modieus, kleurrijk, maar nooit schreeuwerig. Maar bovenal: met heel veel liefde gemaakt! Sleutelwoorden die bij Daniëlle hoog in het vaandel staan zijn: kwaliteit, stijl en service. Alle sieraden van Dolce Luna worden met de hand gemaakt, en zijn dus uniek. De gebruikte materialen zijn o.a. Sterling Silver, handgesneden parelmoer, Swarovski-kristallen en -elementen, -parels, diverse antieke materialen, emaille, bedeltjes, etc.

.


Dolce Luna bijoux Earrings white Pretty pastel verzilverd met Swarovski kristal white


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact