Materiaal
Merk

Over Dolphix - LED Oorbellen set Paars - 2 stuks

LED Oorbellen setbr /br /Kleur je oren met deze LED oorbellen.br /Kies voor Rood, Groen, Blauw, Geel, Wit, Roze, Paars, Oranje of RGB (multikleur) in het menu rechts.br /Wordt geleverd inclusief 2 stuks LR521 knoopcel batterijen.br /br /Inhoud verpakking: 1 set = 2 stuks oorbellenbr / br /werking van de LED oorbellenbr /br /De pin van de oorbel maakt contact met de batterijen in de achterkant wanneer deze aangedrukt worden. Wil je de oorbellen dragen zonder licht? Trek de pin dan iets van de achterkant af en het licht gaat uit.br /Branden de ledjes zwak of niet? Kijk of de batterijen vervangen dienen te worden of misschien zitten ze er wel niet goed in. Tussen de batterijen en het aandraai-sluitstuk zit een klein plastic beschermplaatje. Deze voorkomt contact tussen de batterijen en de rest van de oorbel.br /In de verpakking zitten ook 2 kleine oorbelstoppers van zacht kunststof, prik de pin er doorheen en gebruik naar eigen wens.

.


Dolphix - LED Oorbellen set Paars - 2 stuks


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact