Materiaal
Merk

Over Edelstenen oorbel Oriental Rose Quartz

Deze edelstenen oorbel is gemaakt van rozenkwarts (5 mm). De rozenkwarts steen heeft een transparante kleur licht roze. Totale lengte van de edelstenen oorbel is 51 mm, gemeten vanaf de onderkant van de oorbelhaak. Breedte van de oorbel is 23 mm. Het metaal van de oorbel nikkel en loodvrij. De kleur van het metaal is antiek zilver. Deze oorbel is ook leverbaar met howliet stenen, zie edelstenen oorbel Oriental Howlite. Men zegt dat rozenkwarts de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede is. Het is het belangrijkste kristal voor het hart en de hartchakra, dat u de ware essentie van de liefde leert. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het is kalmerend en geruststellend.

.


Edelstenen oorbel Oriental Rose Quartz


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact