Materiaal
Merk

Over Kerstoorbellen Kerstman R

Speciaal voor de kerst uit eigen atelier deze leuk gekleurde kerstoorbellen van een rode kerstman met witte knapzak. Geen zin in de foute kersttrui? Maak de blits met deze oorbellen, of gebruik ze juist voor bij die leuke foute kersttrui! De oorhaakjes zijn van sterling .925 zilver en dus ook geschikt voor gevoelige oren om te dragen.

Kerstoorbellen kerstman r, rvs studs zilverkleurig, creolen zilver geelgoudverguld 6,5 mm en oorknoppen zirkonia. En zilveren oorstekers, oorstekers met twee cirkels waarvan een met steen, ronde zilveren oorbellen met groene turkoois.


Kerstoorbellen Kerstman R


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact