Materiaal
Merk

Over Kerstoorbellen sneeuwpop blauw

Speciaal voor de kerst uit eigen atelier deze leuke kerstoorbellen van een vrolijk blauw gekleurde sneeuwpop. Geen zin in de foute kersttrui? Maak de blits met deze oorbellen, of gebruik ze juist voor bij die leuke foute kersttrui! De oorhaakjes zijn van sterling .925 en dus ook geschikt voor gevoelige oren om te dragen.

Kerstoorbellen sneeuwpop blauw, disco dots oorbellen clip wit mc, klapcreolen zirkonia en kinder oorknoppen paardenhoofd.

En oorhanger met swarovski elements steentjes, zilveren oorhangers bridal, oorhangers met kraal en facet geslepen kraal.


Kerstoorbellen sneeuwpop blauw


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact