Materiaal
Merk

Over LOISIR 03L27-00378 oorbel lange staaf IP goud met witte kristallen

Voeg een sprankeling toe aan je avondoutfits met deze glinsterende, lange staaf oorbellen van LOISIR. Je kan het alleen dragen of in combinatie met andere oorbellen en sieraden. De oorbel is gedecoreerd met sprankelende witte kristallen, uit de "Fashionistas"-familie. Let op: de verkoop gaat per stuk. br /br /Leef jouw leven, pak jouw moment, wees jezelf met LOISIR! Bij iedere product ontvang je gratis een prachtige cadeauverpakking, perfect als cadeau voor jezelf of een geliefde. Én ook heel handig: het pakketje past door de brievenbus!

.


LOISIR 03L27-00378 oorbel lange staaf IP goud met witte kristallen


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact