Materiaal
Merk

Over Majestine 9 Karaat Oorknoppen Witgoud (375) met gecreëerde Smaragd

Deze oorknoppen van Majestine-joaillerie komen uit een collectie van zowel hedendaagse als tijdloze sieraden. Deze witgouden (375) 9 Karaat oorbellen wegen 0.71g en zijn bezet met gecreëerde robijn. De oorbellen worden verpakt in een mooie geschenkdoos, samen met een kwaliteitsgarantie en certificaat van echtheid.

Majestine 9 karaat oorknoppen witgoud met gecreã«erde smaragd, hond voet poot afdruk huisdier dog oorknopjes goudkleurig, the jewelry collection klapcreolen dolfijn en stalen heren oorbel – klauw..


Majestine 9 Karaat Oorknoppen Witgoud (375) met gecreëerde Smaragd


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact