Materiaal
Merk

Over Majestine 925 Zilveren Oorhangers Goudkleurig met gecreëerde Smaragd steen en Zirkonia

Deze Goudkleurig oorhangers van Majestine-joaillerie komen uit een collectie van zowel hedendaagse als tijdloze sieraden. Deze zilveren (925) oorhangers wegen 4.5g en zijn bezet met gecreëerde Smaragd en zirkonia. De oorbellen worden verpakt in een mooie geschenkdoos, samen met een kwaliteitsgarantie en certificaat van echtheid.

Majestine zilveren oorhangers goudkleurig met gecreã«erde smaragd steen en zirkonia, oorknoppen bicolor, oorbellen leaf en platte bar balkje staafje oorknopjes met ketting goudkleurig..


Majestine 925 Zilveren Oorhangers Goudkleurig met gecreëerde Smaragd steen en Zirkonia


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact