Materiaal
Merk

Over Majestine 925 Zilveren Oorhangers met Amethist en Zirkonia

Deze oorhangers van Majestine-joaillerie komen uit een collectie van zowel hedendaagse als tijdloze sieraden. Deze gerhodineerd zilveren (925) oorhangers wegen 1.96g en zijn bezet met amethist en zirkonia. De oorbellen worden verpakt in een mooie geschenkdoos, samen met een kwaliteitsgarantie en certificaat van echtheid.

Majestine zilveren oorhangers met amethist en zirkonia, turquoise cinnabar, tresor zilveren oorstekers en zilveren creolen. En zilveren oorbellen blackplated hart, bloemen oorknoppen, oorhangers met steentjes en parels.


Majestine 925 Zilveren Oorhangers met Amethist en Zirkonia


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact