Materiaal
Merk

Over New Bling 921166005 - Zilveren Oorstekers Rond 5mm Wit zirkonia Rhodium

Schitterende zilveren oorstekers met 4 mm ronde zirkonia van New Bling. Een klassiek item om in jouw sieraden collectie te hebben! Gemaakt van echt zilver en is gerhodineerd. Voorzien van een poussette sluiting. Rhodium zorgt voor een extra langdurige glans en beschermt het zilver tegen verkleuring en beschadiging.

Zilveren oorstekers rond 5mm wit zirkonia rhodium, rvs oorhangers met mini munt rosé goud glans set, double dots oorbellen en oorbellen kwastjes kristal grijs. En edelstalen oorsteker met parel, pyrola.


New Bling 921166005 - Zilveren Oorstekers Rond 5mm Wit zirkonia Rhodium


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact