Materiaal
Merk

Over Oorbellen Lavasteen / Koraal

Lavasteen en rode koraal oorbellen. Deze oorhangers zijn van nikkelvrij materiaal. De oorbellen zijn 30 mm lang (zonder haakje). De oorbellen zijn samen 15 gram in gewicht. br /--- br /Koraal is goed voor de zwangerschap. Hij stimuleert borstvoeding en heeft een positieve werking op de benen en voor vrouwen tijdens de menstruatie. Koraal brengt harmonie en gemeenschappelijkheid.

Oorbellen lavasteen / koraal, oorhangers vintage design met steentjes en hangertjes, zilveren kinderoorknopjes en zoetwater parel oorbel colly peach..


Oorbellen Lavasteen / Koraal


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact