Materiaal
Merk

Over Oorbellen Roos Parel Roze

Zoekt u oorbellen met een luxueuze uitstraling? Wellicht vormen deze oorbellen met roze roos en diamanten de oplossing! De diamanten geven de oorbellen een subtiele vorm van luxe mee, die verder een parel en een goudkleurig randje bevatten. De combinatie met de fraaie vormgeving van de roze roos bovenaan de oorbel, zorgt ervoor dat deze oorbellen tot een van de mooiste varianten uit ons assortiment behoren. Niet alleen leuk voor uzelf, maar ook om als cadeau te geven aan een goede vriendin of familie. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, Valentijnsdag, enzovoorts.

.


Oorbellen Roos Parel Roze


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact