Materiaal
Soort steen
Merk

Over Agaat Oorbellen

Op deze pagina een verzameling van agaat oorbellen, met onder andere: Creolen met bolvormige natuurstenen hanger, edelstenen oorbel air slake agate effloresce, hanger met paarse agaath en oorbellen trendy. En nëš17 – vergulden lange oorhangers met agaat – zwart wit, hanger met roze agaath, oorbel hanger bewerkt met een druppelvormige natuursteen en creolen met natuurstenen hanger. Verder ook nog oorstekers met natuursteen, agaat rood oorbellen met veertje, edelstenen oorbel bright grey agate for leaf clover.


Agaat Oorbellen


Circa 140 resultaten
Agaat
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact