Materiaal
Soort steen
Kleur steen
Merk

Over Smaragd Oorbellen

Hier een verzameling van smaragd oorbellen, met o.a.: Majestine 9 karaat oorknoppen witgoud met diamant 0.08ct en synthetische emerald peardrop steen, majestine 9 karaat oorknoppen witgoud met diamant 0.08ct en synthetische saffier peardrop steen, majestine zilveren oorhangers met zirkonia en majestine zilveren oorhangers met gecreã«erde robijn en zirkonia. En majestine zilveren hartvormige oorknoppen goudkleurig met gecreã«erde smaragd steen, majestine zilveren oorhangers goudkleurig met gecreã«erde smaragd steen en zirkonia.


Smaragd Oorbellen


Circa 30 resultaten
Smaragd
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact