Materiaal
Merk

Over Oorhanger-clip metaal

Oorhanger metaal, glanzend zilverkleur en emaille licht groene ovaal met Maria. De hoogte van de ovaal met Maria is 1 cm en de breedte is 0.8 cm. De oorbel lijkt op de foto groter.br /Bij deze oorbellen is ook een bijpassende ketting die je kan vinden als je EAN nr. 0000080140221 boven in de zoekfunctie invult.

Oorstekers in bloemvorm, zilveren oorstekers/ half creolen, oorknoppen gestift en karaat creolen ovaal met patroon. En gouden oorbel met cirkel en driehoek. 2 verschillenden oorbellen in 1 paar. een klein knopje ander lang met flos. 19 x 3,5 cm.


Oorhanger-clip metaal


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact