Materiaal
Merk

Over Oorhangers diamant ‘Bohemien’

Speels ontwerp van fijne 14kt wit gouden (totaal 0.75gr) oorhangers 'bohemien' stijl, gezet met 32 witte diamantjes (0.08ct) en 2 fijne wit gouden 'dansende' kettingetjes. br /br /Bij Streepje Voor garanderen we dat elk product van de hoogste kwaliteit is en met de grootste aandacht voor afwerking gemaakt wordt. br /br /We vinden het belangrijk u op een volledige en transparante manier te informeren, zodat u een weloverwogen en goed geïnformeerde beslissing kan nemen met betrekking tot uw juwelenaankoop. Onze diamanten zijn van SI kwaliteit. SI staat voor 'small inclusions'; dit betekent dus dat er kleine onzuiverheden of insluitsels aanwezig zijn. De kleur is H wat een mooie witte diamantkleur is. Het gebruikte goud is steeds 14kt.Elk juweel kan, op bestelling, steeds in wit, geel of roos goud gemaakt worden. Kortom, uniek zoals u of diegene waarvoor het bestemd is! Neem hiervoor contact met ons op.

.


Oorhangers diamant ‘Bohemien’


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact