Materiaal
Merk

Over Oorhangers jade zwart

"Handgemaakte ovale zwarte oorhangers van jade (21x16mm) met verzilverde stekers. Wordt geleverd in een sieradenzakje met certificaat.Jade heeft zowel bij de Maya’s als bij de Maori de betekenis ‘Eeuwigheid’.Bij de Maya’s staat het ook voor bescherming. De halfedelsteen werd vroeger veel door Maya koningen en priesters gedragen. Het zou de notabelen bij hun overlijden de weg wijzen naar een andere wereld. Toen de Spanjaarden kwamen, waren de Maya’s en Azteken blij dat ze alleen op goud uit waren en het jade nog niet hadden ontdekt.De zwarte oorhangers zijn gemaakt van sterling zilver en jadeiet, het hardste type jade. Jadeiet moet met diamant worden bewerkt. Het komt uit de oude Maya-mijnen in Guatemala en bestaat in verschillende kleuren.Jade wordt gebruikt bij problemen met nieren of blaas en voor innerlijke rust en wijsheid."

.


Oorhangers jade zwart


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact