Materiaal
Merk

Over Origami kraanvogel subtiele oorknopjes goudkleurig

Super mooi zijn deze nieuwe oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van een licht gewicht materiaal, dat zorgt dat de oorbellen super fijn te dragen zijn. Maak je outfit helemaal af met deze trendy oorbellen!br /br /Klik op ons merk voor al onze andere sieraden en maak de perfecte match voor elke gelegenheid.br /De sieraden worden als kadootje verpakt. Leuk voor jezelf of om een ander mee te verrassen!

Origami kraanvogel subtiele oorknopjes goudkleurig, zilveren kinderoorbellen, oorstekers met cirkelvormig design en steentjes.


Origami kraanvogel subtiele oorknopjes goudkleurig


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact