Materiaal
Merk

Over Parelmoeren oorbel Ronly

Parelmoeren oorbel met wit parelmoerDeze parelmoeren oorbellen zijn gemaakt van wit parelmoer (25 mm) in de vorm van een donut.Het metaal is zilver kleurig en is nikkel- en loodvrij. Deze parelmoeren oorbel is ook leverbaar in een druppel vorm, zie parelmoeren oorbel Darly.Het mooie van parelmoer is dat het makkelijk te combineren is met zoetwaterparels.De totale lengte van de parelmoeren oorbel is 48,5 mm, gemeten vanaf de bovenkant van de oorbelhaak.

Parelmoeren oorbel ronly, the jewelry collection klapcreolen lieveheersbeestje, oorbel hanger voor creolen met zirkonia zwart.


Parelmoeren oorbel Ronly


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact