Materiaal
Merk

Over Slate - Stalen oorknoppen Fantasie

Stalen oorknoppen met fantasielook van het merk Slate. De Slate collectie bestaat uit een breed assortiment stalen sieraden voor dames en heren. De sieraden varieren van stoere items met leer en rubber accenten tot subtiele hangers bezet met zirkonia. Neem ook een kijkje bij de rest van de collectie.

Stalen oorknoppen fantasie, oorknoppen zirkonia, oorhanger met parel en zilveren oorhangers bridal. En dames oorhanger, oorstekers in ovale vorm met kabelmotief en steen, ti sento oorbellen en montebello, zilveren oorstekers, hannie.

.


Slate - Stalen oorknoppen Fantasie


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact