Materiaal
Merk

Over The Jewelry Collection Klapcreolen Parel En Zirkonia - Zilver Gerhodineerd

Chique gerhodineerd zilveren klapcreolen met zoetwaterparel en een rijzetting van briljant geslepen zirkonia in een luxe rijzetting. De klapcreolen hebben een afmeting van 27x7.5mm. Deze sieraden zijn te combineren met parel of zirkonia sieraden uit onze collectie of uit je eigen sieraden stash!. INFO: Gerhodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen.

Klapcreolen parel en zirkonia, klapcreolen zirkonia, oorstekers met cirkelvormig hangertje van steentjes en cross earrings..


The Jewelry Collection Klapcreolen Parel En Zirkonia - Zilver Gerhodineerd


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact