Materiaal
Merk

Over The Jewelry Collection Oorknoppen Onyx En Zirkonia - Zilver Gerhodineerd

Chique zilveren oorknoppen met een ovale onyx en een rijzetting van zirkonia in een chaton zetting. De oorknoppen hebben een afmeting van 11.5x10mm. Perfect voor een stijlvolle avond of gelegenheid waarbij u wilt stralen met elegante sieraden. Deze oorknoppen zijn perfect te combineren met onze andere sieraden met onyx en zirkonia. Zo maakt u gemakkelijk een stijlvolle set!.

Oorknoppen onyx en zirkonia, zilveren oorhangers bridal, klapcreolen vlak poli/mat en ronde opengewerkte zilveren oorstekers met amber.

.


The Jewelry Collection Oorknoppen Onyx En Zirkonia - Zilver Gerhodineerd


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact