Materiaal
Merk

Over TI SENTO Milano Oorbellen 7735LP - Gerhodineerd Sterling Zilver

Deze lichtroze oorstekers uit de TI SENTO - Milano collectie bestaan uit twee elementen. Het bovenste deel van beide oorstekers is een kussenvormige schijf, die bol pavé is gezet met briljant geslepen zirkonia's. Daaronder hangt een lichtroze kristal aan een schakel. Deze steen is facet geslepen en in een bezel zetting in het gerhodineerd sterling zilver geplaatst, waarover een 18 karaats roségouden laag ligt.

Oorknoppen poli/mat, karaat oorknoppen bloem zirkonia en parel, schakelketting met steentjes en gele ring oorbellen 5cm.

.


TI SENTO Milano Oorbellen 7735LP - Gerhodineerd Sterling Zilver


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact