Materiaal
Merk

Over Ti Sento Oorknoppen 7695PW - Zilver

Deze pareloorbellen van TI SENTO - Milano zijn afgewerkt met briljant geslepen zirkonia's die rond de parel zijn gezet. Het sieraad is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en afgewerkt met een rhodiumlaag, die voor een extra glans en een langere levensduur van het sieraad zorgt. Door de verschillende materialen in dit ontwerp, kunnen de oorbellen zowel worden gecombineerd met andere parelsieraden als met zirkonia gezette sieraden.

Ti sento oorknoppen , mattenklopper oorbellen zilver, ronde stalen oorbel zilverkleur versace en karaat gouden kinderoorbellen..


Ti Sento Oorknoppen 7695PW - Zilver


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact