Materiaal
Merk

Over Traveller oorclips - bicolor - #155427

Bicolor oorclip, verguld/gerhodineerd, glanzend. 1,5 x 1 cm. br /br /Rhodium is een edelmetaal dat ook bij zilveren en witgouden sieraden wordt gebruikt als bescherming tegen oxydatie (kleurverandering). br /br /Door het unieke Traveller systeem zijn deze oorclips zeer comfortabel, licht en veilig om te dragen.

Vintage oorsteker, zilveren oorknoppen met zirkonia, oorbellen crystal flower en zilveren kinderoorknoppen. En kleine basic gekleurde oorsteker, zilveren stekers. 2 verschillende oorbellen in een paar. cirkel en driehoek met daaronder zilver flosje, gemaakt van metaal. 16 x 3,5 cm.


Traveller oorclips - bicolor - #155427


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact