Materiaal
Merk

Over Triple Star Oorbellen goud

De trend van dit moment; oorbellen! Je komt ze in allerlei figuren en vormen tegen. Wij konden hier niet in achter blijven! We hebben hele mooie oorbellen voor je gevonden die je ook nog eens leuk met elkaar kunt combineren. Heb je meerdere gaatjes in je oren? Mix en match onze goud, zilveren en rosegouden oorknopjes met elkaar.Deze oorbellen van stainless steel zijn afgewerkt met goud, zilver of rosegoud heeft drie subtiele sterrtjes. Maak je keuze tussen goud, zilver of rosegoud!Heb je vragen over deze oorbellen met drie sterretjes? Neem contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

.


Triple Star Oorbellen goud


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact