Materiaal
Merk

Over Valero Pearls Oorhanger - Sterling zilver - zilver

Dit sierraad van het merk Valero Pearls. De coating is gerhodineerd. Het sierraad is versierd met gekweekte zoetwaterparels. Bij Valero Pearls staat de parel in het middelpunt van aandacht. De tijdloos mooie creaties gemaakt van geselecteerde zoetwaterparels, garanderen de bewonderende blikken van de mensen om je heen. In onze Valero Parels sierraadcollecties vinden fans niet alleen Pearl klassiekers voor speciale gelegenheden, maar ook sieraden met modieuze kleurrijke kralen en trendy materiaalcombinaties voor werk en vrije tijd.

.


Valero Pearls Oorhanger - Sterling zilver - zilver


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact