Materiaal
Merk

Over Zilveren Oorbellen met Swarovski Elements Crystal Heliotrope Teardrop

Zilveren Oorbellen met Swarovski ElementsDeze oorhangers zijn van gerhodineerd 925 zilver. Ze blijven mooi ook al draag je ze even niet. De stenen zijn Swarovksi Elements, door de speciale coating schitteren ze prachtig en zijn ze een lust voor het oog.Afmeting van de steen is 2,4cm, totale lengte van de oorbel is 3,7cm.Een speciale gelegenheid? Een feestje? Of om je vandaag extra mooi te voelen. Deze zilveren oorbellen met Swarovski Elements zijn speciaal gemaakt voor dat soort dagen, kies een kleur die je outfit compleet maakt of die je ogen nog meer doen stralen.Natuurlijk zijn deze Zilveren Oorbellen met Swarovski Elements ook prachtig om cadeau te geven. Wilt u de oorbellen cadeau geven? We leveren uw bestelling met een cadeauzakje, zodat u het product eerst zelf kunt bekijken voordat u het cadeau geeft.

.


Zilveren Oorbellen met Swarovski Elements Crystal Heliotrope Teardrop


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact