Materiaal
Merk

Over Zinzi zio829 zilveren creolen hartjes

ZINZI zilveren creolen met hartjes en aan beide zijden van de hartjes zijn de klapcreolen bezet met witte zirconia's. De creolen zijn 18mm x 7mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting. Laat met deze creolen letterlijk je liefde voor sieraden zien. Combineer ze met de ring uit dezelfde collectie voor een complete look.

Zilveren creolen hartjes, zilveren oorbellen met zwarte zirkonia vierkant, magnetische stud oorbellen zwart 8mm en oorhangers met een grote en kleine druppelvormige stenen. En oorbellen black dress, oorbel druppel zwart.


Zinzi zio829 zilveren creolen hartjes


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact