Materiaal
Merk

Over Zoetwater parel oorbel Big Crystal Pearl Black

Deze zoetwater parel oorbel is gemaakt van "potato" parel (9-13 mm) in de kleur zwart, die hangt onder een kristal steentje van 5 mm. Het metaal is zilverkleurig en is nikkel- en loodvrij. Deze parel oorbel is ook leverbaar met een zalm kleurige parel, zie zoetwater parel oorbel Big Crystal Pearl Peach en met een witte parel, zie zoetwater parel oorbel Big Crystal Pearl White.

Zoetwater parel oorbel big crystal pearl black, disco dots oorbellen hart wit, silver jewels zirkonia oorbellen en oorbellen balletje met sparkling 4 mm.

.


Zoetwater parel oorbel Big Crystal Pearl Black


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact