Materiaal
Merk

Over Zoetwater parel oorbel Bright Pearl Gold Small

Zoetwater parel oorbel met witte parel en goud kleurige strass steentjesDeze zoetwater parel oorbel is gemaakt van een witte "button" parel (11 -12 mm) met daar omheen een rand van hematiet- en goud kleurige stras steentjes, die deze parel oorbel net weer iets feestelijks geven. De button parel heeft een ronde bolle bovenkant en een platte onderkant en lijkt een beetje op de vorm van een knoopje. Meer informatie over verschillende vormen en soorten parels kun je lezen in het artikel over soorten parels. De steker van deze parel oorbel is zilver kleurig en is nikkel- en loodvrij.Deze parel oorbel is ook leverbaar met zilver kleurige strass steentjes, zie zoetwater parel oorbel Bright Pearl Small.

.


Zoetwater parel oorbel Bright Pearl Gold Small


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact