Materiaal
Merk

Over Zoetwater parel oorbel Lena

Deze zoetwater parel oorbel is gemaakt van een witte "potato" parel (7-10 x 6-7 m) die onder aan de oorbel hangt. Aan de bovenkant is een strass steentje bevestigd (4-5 mm). De steker aan de achterkant van de parel oorbel is in het midden zodat het gehele oorbelgaatje afgedekt wordt. Gehele lengte parel oorbel ca. 28 mm. Deze parel oorbel is ook leverbaar met een roze parel, zie zoetwater parel oorbel Lepa en met een zalm kleurige parel, zie zoetwater parel oorbel Leza.

Zoetwater parel oorbel lena, triangle stud goud, kinderoorknopjes en princess by montebello, zilveren kinderoorbellen aapje, monkey..


Zoetwater parel oorbel Lena


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact