Materiaal
Merk

Over Zoetwater parel oorbel met parelmoer Pearl Flower Heart

Deze zoetwater parel oorbel is gemaakt van witte "potato" parels (6-7 mm en 5-6 mm). Het witte parelmoer heeft de vorm van een hartje (12,25 x 12,25 mm). Totale lengte van de parel oorbel is 64-65 mm, gemeten van de onderkant van de oorbelhaak. De parelmoeren hartjes en de kleine pareltjes onder aan de hartjes bloem geven het geheel een speels karakter en kan daardoor zowel casual als chic gedragen worden.

Zoetwater parel oorbel met parelmoer pearl flower heart, zilveren oorknoppen bridal, solitair oorknoppen en zilveren oorsieraden.

.


Zoetwater parel oorbel met parelmoer Pearl Flower Heart


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact