Materiaal
Merk

Over Zoetwater parel oorbel Zente

Deze zoetwater parel oorbel is gemaakt van een "teardrop" parel (9-9,5 mm), in de kleur zalm. De parel hangt in het midden van een creool (geplatineerd messing) met een diameter van 9 mm. Deze parel oorbel is ook leverbaar met een witte parel, zie zoetwater parel oorbel Bente en een roze parel, zie zoetwater parel oorbel Pente.

Zoetwater parel oorbel zente, classics green aventurine oorbellen 16s, creolen ronde buis en oorbellen tribal round. En rvs oorhangers met mini munt zilver glans set, zilveren kinderoorbellen, ti sento oorbellen verguld lna.


Zoetwater parel oorbel Zente


Circa 16.500 resultaten
 
Meisje met vrolijke oorbellenVriendelijke vrouw met persoonlijke damesoorbellenJonge vrouw met mooie oorringetjesMeisje met unieke oorknopjesJonge dame met stralende oorbellen

Oorbellen .info geeft een uitgebreid overzicht van de mooiste oorbellen, met de beste prijs. Zilveren oorbellen, gouden oorknopjes, oorringetjes of oorbellen met parels of kristal - met meer dan 16.000 soorten oorbellen biedt Oorbellen .info toegang tot een van de grootste online collectie oorsieraden in Europa.

Meer informatie

* Bij bestellingen >€20,-

Contact